2005 Eerste manuscript
Van januari naar december


7.
Januari 2005
Mijn Geheim…
is niet meer van mezelf en in de Mijn Geheim verschijnt weer onder een andere pseudo een prachtig lang artikel van zes bladzijden.
De reacties zijn hartverwarmend.


mijn geheim mijn geheim 1 mijn geheim 2
mijn geheim 3 mijn geheim 4 mijn geheim 5

 


8.
Valentijnsdag 2005
Lotgenotenforum.
Ik start een lotgenoten forum met in het begin al veertien lotgenoten. Het is fijn hoe we elkaar kunnen steunen, door alleen te herkennen en te begrijpen.


9.
Gedurende 2005
Veel herinneringen, misschien een boek.
Ik word vanuit heel Nederland en België, overstroomd met vragen en problemen. Er is geen professional te vinden die me wil helpen vragen te beantwoorden. Ondertussen is de lijst van mijn herinneringen zo lang geworden dat het wel een boek lijkt te worden. Het idee om info dmv mijn eigen verhaal in een roman te gieten, krijgt vorm. Vooral de Amerikaanse Julie Gregory stimuleert me daarin. Behalve haar, is er nog niemand ter wereld (voor zover haar bekend) met een autobiografische roman naar buiten gekomen. Er zijn wel thrillers. Julie voelt zich gesteund doordat als mijn verhaal ook naar buiten komt, de mensheid kan zien dat het vaker voorkomt en zij het niet uit haar duim zuigt.


10.
1 september 2005
NIZW.
Ik werk onder pseudo mee aan een artikel in het NIZW tijdschrift over kindermishandeling, waarbij de ervaringen van lotgenoten verweven worden met de mijne om een compleet beeld te schetsen. Het wordt een goed artikel van vijf pagina’s, voor artsen en hulpverleners.


nizw nizw1 nizw2
nizw3 nizw4 nizw5

 


Ga terug in de tijd naar 2004Ga verder in de tijd naar 2006Gehele site ©RoosBoum
*** Disclaimer ***